Antiaging Revival
Project by Oxxygene

Smarter, wiser, younger

Despre Noi

Pe parcursul celor peste 12 ani de activitate, experiența acumulată a constituit un impuls de a merge mai departe și de a oferi servicii medicale superioare.

Prevenția este noua direcție în medicină, acestă noțiune făcând parte din practica clinicii Oxxygene.
Modelul meu și al colegilor din echipa Oxxygene se concentrează pe personalizare și prevenție ca principale obiective, încurajand pacienții să vină la noi înainte de apariția bolilor pentru a le reda sănătatea și o bună imunitate.

 Atunci când boala a apărut deja, expertiza echipei noastre medicale și aparatura performantă ne ajută la rezolvarea celor mai complexe cazuri.

Dr. Adrian Stanescu CEO & Cofondator Oxxygene

„Să fii mereu tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești”
Prof. Dr. Ana Aslan

Serviciile noastre

Serviciile noastre medicale iti imbunatatesc starea de bine din interior !

„De-a lungul anilor, stând de vorbă cu pacienții, am înțeles ce simte un pacient la prima vizită. Ca atare, am construit prima lui experiență la Oxxygene ca un concept de ospitalitate care să ajute pacientul să se simtă confortabil, atât fizic, cât și emoțional, eliminându-i complet orice stare de anxietate.
Fiecare pacient beneficiază de un Medic Coordonator care este atent la nevoile sale și îi oferă suport oricând va simți nevoia pe parcursul tratamentului, dar și după finalizarea acestuia.”
Dr. Adrian Stanescu, CEO și Cofondator Oxxygene

Terapii regenerative

Terapiile regenerative mențin sau redau tinerețea organismului. Ele acționează fie sistemic (adică la nivelul întregului organism) fie la anumite nivele (neuronal, articular, muscular).

Ozonoterapie

Ozonoterapia este o metodă inovatoare de tratament nemedicamentos ce foloseşte un amestec de oxigen și ozon. Este o terapie naturală ce protejează organismul de factorii nocivi din mediu, reparându-l din interior pentru a-l face să se simtă mai tânăr, frumos și sănătos pe exterior…

Vitaminoterapie

Terapiile intravenoase sunt perfuzii care conțin vitamine, minerale și micronutrienți cu rol benefic asupra organismului. Prin injectarea lor acești compuși sunt asimilați mai bine și acționează mult mai rapid față de aceiași compuși sub alte forme (cum ar fi tabletele administrate oral).

Colonohidroterapie

Pentru reechilibrarea stării de sănătate dar și a celei de bine vă propunem o terapie naturală de curățare și detoxifiere. Colonhidroterapia,  este o procedură non invazivă și nedureroasă, efectuată in clinica noastra cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație din Germania

Prima vizita

                 Prima vizită la Oxxygene  nu îți asigură doar servicii de excelență și tehnologii de ultimă generație, ci și o experiență deosebită, cu o atmosferă caldă și primitoare.
                  Prima vizită la Oxxygene este mai mult decât o consultație medicală!

Este o experiența unică centrată pe sănătatea și starea ta de bine!

Interacțiunile care se stabilesc inițial între pacient și medicul coordonator sunt esențiale și reprezintă bazele unei relații pe termen lung, ce are ca unic scop obținerea celei mai frumoase versiuni a pacientului.

Testimoniale

Pe parcursul celor 12 ani de activitate experienta acumulata si satisfactia pacientilor nostrii au constituit un impuls de a merge mai departe, de a oferi servicii medicale superioare.  

"Devenind conștientă de importanța felului în care am grijă de mine și nefiind adepta procedurilor invazive, am început să mă informez despre ce se poate face, cât mai natural posibil, care să fie benefic atât pentru aspectul fizic, cât și pentru sănătate.În căutările mele am aflat despre diverse terapii extraordinare, pe care am și început să le fac și care, într-adevăr, au efectul scontat. Printre ele este ozonoterapia, dovedită a fi foarte eficientă atât în diverse probleme medicale, dar și în tratamentele împotriva îmbătrînirii. În ceea ce mă privește pot spune că după astfel de ședințe, am mai multă energie, pe de altă parte dorm mai bine iar tenul meu este mai strălucitor! Și sunt absolut convinsă că mai sunt și alte efectele pozitive petrecute la un nivel mult mai profund. Deoarece știu că având acum grijă de mine, am și voi avea și în viitor, mai mult timp de calitate…cu alte cuvinte, de vreau s’am grijă de sănătate și de ten, o să merg la Oxxygene! În același spirit glumeț și totuși, serios, închei cu un mesaj care-mi doresc să fie cu folos: ai grijă de sănătatea ta – de sănătatea trupului, a sufletului și a minții, și vei naviga mai lin și mai senin, pe valurile vieții! "
Bianca Brad
Actor
"𝑆𝑢𝑛𝑡 𝑖𝑚𝑝𝑟𝑒𝑠𝑖𝑜𝑛𝑎𝑡𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑑𝑖𝑡̦𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑠𝑝𝑖𝑡𝑎𝑙. 𝐹𝑎𝑐 𝑜 𝑐𝑢𝑟𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑜𝑧𝑜𝑛𝑜𝑡𝑒𝑟𝑎𝑝𝑖𝑒, 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑑𝑒𝑗𝑎 𝑙𝑎 𝑎 𝑝𝑎𝑡𝑟𝑎 𝑠̦𝑒𝑑𝑖𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑚𝑎̆ 𝑠𝑖𝑚𝑡 𝑓𝑜𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑏𝑖𝑛𝑒. 𝑆̦𝑖 𝑚𝑎𝑚𝑎 𝑚𝑒𝑎, 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎 𝑓𝑜𝑠𝑡 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑛𝑎𝑡𝑎̆ 𝑖̂𝑛 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑠𝑝𝑖𝑡𝑎𝑙, 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑓𝑜𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑚𝑢𝑙𝑡̦𝑢𝑚𝑖𝑡𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑣𝑎 𝑟𝑒𝑣𝑒𝑛𝑖 𝑐𝑢 𝑓𝑜𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑚𝑎𝑟𝑒 𝑖̂𝑛𝑐𝑟𝑒𝑑𝑒𝑟𝑒. 𝑀𝑢𝑙𝑡̦𝑢𝑚𝑒𝑠𝑐 𝑑𝑜𝑚𝑛𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑑𝑜𝑐𝑡𝑜𝑟 𝑆𝑡𝑎̆𝑛𝑒𝑠𝑐𝑢 𝑠̦𝑖 𝑖̂𝑛𝑡𝑟𝑒𝑔𝑖𝑖 𝑒𝑐ℎ𝑖𝑝𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑔𝑟𝑖𝑗𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑝𝑟𝑜𝑓𝑒𝑠𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑖𝑠𝑚."
Silvia Mihaela Rădulescu

O vizită la Oxxygene nu îți asigură doar servicii de excelență și tehnologii de ultimă generație, ci și o experiență deosebită, cu o atmosferă caldă și primitoare.