Informatii utile

DESPRE PACIENTI -
DESPRE TRATAMENTE -
 

 

Contract

Echipa
de medici

geriatrica standardizata

gerontoneuropsihologica

 

021.351.28.55
0745.230.132
(in intervalul orar 09.00-16.00)

OXXYGENE iso 2001
 • Internari pentru
  evaluare geriatrica
  si neuropsihologica


  Sunt incluse evaluare geriatrica si a dementei (Alzheimer si alte forme), precum si teste de memorie, diagnostic, tratament si stabilizare a bolii.

 • CAMPANIE NATIONALA

  organizata de Asociatia GerontoLOGICA in cadrul campaniei

 • Informeaza-te

  Aici gasesti toate informatiile de care aveai nevoie!

Tarife

Tariful pentru internarea pacientilor cu dementa, accidente vasculare cerebrale, boala Parkinson, miastenia gravis, pacienti imobilizati la pat sau nedeplasabili si alte boli neuromotorii este diferentiat astfel:

- Pentru internarea IN CONTRACTUL CU CAS - ILFOV (12 ZILE) SE PERCEP URMATOARELE TAXE SUPLIMENT HOTELIER DE CONFORT: Pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie -  75 lei/zi 
- IN AFARA BILETULUI DE TRIMITERE  SE PERCEPE TAXA DE 200 lei/zi + medicamente, materiale sanitare si scutece adulti pampers. Internarea se poate prelungi pana la o luna, in regim privat, cu avizul directorului medical.

SERVICII INCLUSE ÎN TARIFUL DE BAZA

- Pachetul de servicii medicale de baza pentru asistenta medicala spitaliceasca sunt de tip preventiv,curativ,de recuperare,de reabilitare medicala paleative  iar acestea cuprind consultatii medicale de specialitate, investigatii,tratamente medicale, ingrijire, medicatie in limita listei prezentate la contractare,monitorizare si supraveghere, cazare si masa.

- Supraveghere și îngrijire medicală 24/24 h asigurată de medici, asistenți și infirmieri

- Consulturi interdisciplinare (geriatric, neurologic, psihiatric, psihologic, recuperare neuro-motorie, medicină internă)

- Analize de laborator - inclusiv analize specifice

- Tratament fiziokineto-terapeutic 

- Paturi speciale cu saltea antiescara sau ortopedică Serviciile adiționale, precum și sistemul de cazare preferențial (ex. pacient singur în cameră sau familie soț-soție cazați în aceeași cameră) fac obiectul unor discuții separate, și țin cont, în cazul repartizării camerelor, de situația existentă în acel moment.

- Internarile se fac pe baza de programare telefonica tinand cont de locurile disponibile.

Tariful pentru consultatie pacienti cu dementa Alzheimer si alte forme de dementa - 200 Lei