Informatii utile

DESPRE PACIENTI -
DESPRE TRATAMENTE -
 

 

Contract

Echipa
de medici

geriatrica standardizata

gerontoneuropsihologica

 

021.351.28.55
0745.230.132
(in intervalul orar 09.00-16.00)

OXXYGENE iso 2001
 • Internari pentru
  evaluare geriatrica
  si neuropsihologica


  Sunt incluse evaluare geriatrica si a dementei (Alzheimer si alte forme), precum si teste de memorie, diagnostic, tratament si stabilizare a bolii.

 • CAMPANIE NATIONALA

  organizata de Asociatia GerontoLOGICA in cadrul campaniei

 • Informeaza-te

  Aici gasesti toate informatiile de care aveai nevoie!

OXXYGENE - Alzheimer

 
Spitalul OXXYGENE este prima unitate privata cu profil geriatric, specializata in tratamentul bolnavilor geriatrici dar si al celor cu dementa Alzheimer si alte tipuri de dementa, omologata de Ministerul Sanatatii, si aflata in contract cu Casa Nationala de Asigurari.

   

SPITALUL  OXXYGENE este mai mult decat un spital! Este un concept de viata, de prietenie si de sanatate! Pentru o calitate a vietii mai buna in contextul unei stari de sanatate mai stabila!

 

Pe parcursul celor 8 ani de activitate, experienta acumulata  a constituit un impuls de a merge mai departe, de a oferi servicii calitativ superioare. Spitalul are in dotare aparatura moderna de evaluare clinica a patologiei cardio-vasculare, neurologice, digestive, osteoarticulare.

Spitalul detine si aparatura moderna de fizioterapie precum si personal de specialitate.

Cazarea se realizeaz─â in camere de 2 si 3 paturi, dotate cu televizor LCD, sistem de climatizare , paturi confortabile cu optiuni multiple, echipamente de monitorizare.´╗┐