SPITALUL OXXYGENE Intotdeauna dedicat sanatății tale fizice si intelectuale!

Depinde de tine acum cum vei trai mai tărziu!

1.Servicii medicale disponibile in regim ambulatoriu

Consultații  Geriatrie si Gerontologie-gratuite in contract cu Casa de Asigurari de Sanătate

Consultații Medicina Fizica si Reabilitare-gratuite in contract cu Casa de Asigurari de Sanătate

Consultații Slowaging/Optimal aging

Consultații Psihiatrie

Analize de laborator

Investigatii de tip imagistica- Ecografii

Proceduri terapeutice

Servicii medicale de prevenție

ProceduriRecuperare medicală/Fiziokinetoterapie .

Proceduri Ozonoterapie- terapie ce reface sistemul imunitar si incetineste imbătrânirea celulară.

Terapii intravenoase cu antioxidanti; mutivitamine ; Cerebrolyzin;

Terapia cu Gerovital cu actiune regenerative sistemica ,unul dintre primele tratamente antiaging din lume.

Terapia PRP articular -Platelet rich plasma -tratament eficient in leziunile articulare cu efect de regenerare si incetinire a deteriorarii articulatiilor.

Terapia de Stimulare magnetica transcraniană – tehnologie de ultimă generatie in tratamentul depresiei rezistente la tratament, tratamentul anxietatii, a tulburarii obsesiv-compulsive, insomnia, accidentul vascular cerebral, deficit cognitiv usor si mediu dar si in tratamentul sindromului de burnout sau oboseala cronica;

2.Servicii medicale spitalicești ( spitalizare de zi ) gratuite in contract cu Casa de Asigurari de Sanătate ptr urmatoarele diagnostice:

Dorsalgie joasa, Alte boli cerebrovasculare, Ateroscleroza cerebrală, Gonartroza, Coxartroza nespecifica, Lumbago cu sciatica, Altă durere abdominală.

3.Servicii medicale spitalicesti (spitalizare continua) in contract CAS 

sectie geriatrie gerontologie si recuperare medicală- internari de pană la 12 zile.

De ce merită să alegi Oxxygene?

  • Credem în medicină ca știință.
  • Credem în progres și inovație, în tehnologia viitorului.
  • Credem în grija profundă față de oameni.
  • Credem că starea de bine vine din interior, prin îmbunătățirea sănătății și a aspectului fizic.
  • Credem în puterea fericirii în urma unui tratament reușit.
  • Împreună cu tine suntem o Echipă dedicată sănătății tale!
  • Clinica Oxxygene este mai mult decât o clinică medicală, este locul în care experiența unică a pacienților nostri reprezintă idealul echipei în fiecare zi.
  • Medicii noștri specializați în regenerare și prevenție, printr-o abordare holistică, sunt alături de pacienți pentru a se bucura de o viață sănătoasă.

Pasiunea,dedicarea si experienta specialistilor Oxxygene in recuperare medicala sunt definitorii pentru calitatea tratamentelor efectuate.

Despre Spitalul OXXYGENE

Care este lucrul cel mai important pentru un pacient care dorește să se interneze? Încrederea că se află în grija unei echipe medicale bune . Și aceasta , deoarece succesul unei terapii depinde în primul rând de experiența și cunoștiințele medicale ale echipei medicale, susținută de un personal de îngrijire competent. Pe parcursul celor 15 ani de activitate, experiența acumulată prin cei peste 15000 pacienti care ne-au calcat pragul a constituit un impuls de a merge mai departe, de a oferi servicii integrate calitativ superioare. Spitalul are în dotare aparatură modernă de evaluare clinică și tratament a patologiei cardio-vasculare, neurologice, digestive, osteoarticulare.

Misiunea Spitalului Oxxygene este de a proteja sănătatea pacienților adulți si adulți vârstnici din România. Pentru a o îndeplini, am reunit în centrul nostru o echipă experimentată în gerontologie-geriatrie, asigurând servicii complete de prevenire, diagnosticare și tratare a afecțiunilor pacientilor. Sănătatea și starea de bine a fiecarui pacient, este principala noastră preocupare, de aceea acordăm tratament personalizat și o atenție specială fiecărui caz în parte.

“În urma cu 25 de ani, cănd am început activitatea profesională la Institutul National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan, am vazut pacienți in stadii avansate de degenerare sau chiar terminale datorită diagnosticării  sau adresării tardive la medicii specialisti. Acest lucru m-a făcut sa ințeleg că este foarte important să intervii mult mai devreme asupra cauzelor degenerării organismului uman, cănd incă procesele regenerative pot fi stimulate, iar procesele degenerative nu sunt ireversibile. Asa am găndit noua directie tip antiaging sau mai precis slowaging a spitalului si mai tarziu a clinicilor Oxxygene.  Imbinarea de catre specialistii nostri a medicinii alopate invățate pe băncile facultații cu medicina functională care ofera o abordare alternativă a nevoilor de diagnostic si tratament este solutia secolului XXI in care oamenii sunt atăt de ocupați și stresați incăt nu se mai pot concentra pe cauza reală a diferitelor boli”.Dr. Adrian Stănescu CEO & Cofondator Oxxygene

Terapia cu Gerovitalul H3 un eutrofic care imbunătățește metabolismul celular, inventat de marea profesoară, românca Ana Aslan.

Internare in spitalizare continua de pana la 12 zile,spitalizare de zi  , consultații de  geriatrie si psihiatrie in contract CAS și servicii private.

Tratament cu Cerebrolyzin-factor natural de creștere a neuronilor – rol in repararea disfunctiilor neurodegenerative, in special în demența Alzheimer.

Aparatura medicala performanta-Ozonoterapia reprezintă o soluție de ultimă oră în lupta cu degenerarea corpului uman.

Suntem aici pentru a vă ajuta

Responsabilitatea ce ne revine, odată cu expertiza dobândită este constientizarea in populație a necesității evaluării cognitive inainte de a aparea demența, in special la persoanele care au in familie membrii cu Alzheimer dar si a inițierii terapiilor preventive incă de la vărsta de 40-50 de ani. Asa cum se face prevenția cancerului uterin sau a cancerului de sân inca de la 30-40 de ani ar trebui incluse de la 45 de ani, ca  screening obligatoriu testele de memorie, de altfel o metodă facilă dar extraordinar de eficientă de diagnosticare precoce a imbătranirii patologice a creierului. Acestea constau in cateva teste diferite care ne permit sa realizăm un instantaneu a sănătații actuale a creierului, ce este bun si ce trebuie imbunătățit.

Alzheimer: Ghid complet pentru pacienti https://www.clinicaoxxygene.ro/blog/alzheimer/

Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului si cu Politica Datelor Personal

Rolul expertului kinetoterapeut

Adresați o întrebare direct personalului medical

Ai uitat vreodata numele cuiva pe care il cunosti de ani de zile? Sau poate te-ai ratacit pe strazile cunoscute ale orasului tau? Toate aceste mici uitari pot fi normale, dar daca ele devin din ce in ce mai frecvente si afecteaza in mod semnificativ calitatea vietii tale, s-ar putea sa te confrunti cu ceva mai grav: boala Alzheimer. Boala Alzheimer este o afectiune progresiva a creierului care determina deteriorarea treptata a memoriei, a capacitatilor cognitive si a comportamentului. Din pacate, aceasta este o afectiune neglijata in multe cazuri, iar cunoasterea si intelegerea simptomelor este cruciala pentru tratamentul si prevenirea degenerarii ulterioare. In clinica noastră, vom explora in detaliu simptomele caracteristice ale bolii Alzheimer si vom oferi sfaturi medicale și practice privind modul de prevenire a degenerarii creierului. Vom discuta despre factorii de risc, alimentatia sanatoasa, exercitiul fizic si alte metode eficiente de a-ți proteja creierul impotriva acestei tulburări grave. Nu lasa sa fie dificil sa-ți amintesti momentele prețioase din viața ta. Invată cum sa previi degenerarea creierului si sa ai o viata plina de amintiri clare si vibrante.

Vino cu noi intr-o calatorie catre cunoasterea si ingrijirea creierului tau!

Informații utile

Demența Alzheimer poate fi diagnosticată cu până la 15 ani înainte de debut.

Bianca Brad
Devenind conștientă de importanță felului în care am grijă de mine și nefiind adepta procedurilor invazive, am început să mă informez despre ce se poate face, cât mai natural posibil, care să fie benefic atât pentru aspectul fizic, cât și pentru sănătate. În căutările mele am aflat despre diverse terapii extraordinare, pe care am și început să le fac și care, într-adevăr, au efectul scontat. Printre ele este ozonoterapia, dovedită a fi foarte eficientă atât în diverse probleme medicale, dar și în tratamentele împotriva îmbătrînirii. În ceea ce mă privește pot spune că după astfel de ședințe,  am mai multă energie, pe de altă parte dorm mai bine iar tenul meu este mai strălucitor! Și sunt absolut convinsă că mai sunt și alte efectele pozitive petrecute la un nivel mult mai profund. Deoarece știu că având acum grijă de mine, am și voi avea și în viitor, mai mult timp de calitate…cu alte cuvinte, de vreau s’am grijă de sănătate și de ten, o să merg la Oxxygene! 🙂 În același spirit glumeț și totuși, serios, închei cu un mesaj care-mi doresc să fie cu folos: ai grijă de sănătatea ta – de sănătatea trupului, a sufletului și a minții, și vei naviga mai lin și mai senin, pe valurile vieții!
Bianca Brad

Cum putem combate depresia, anietatea, pierderile de memorie

Gratuit evaluarea starii de sanatate cu un simplu bilet de trimitere

Open chat
Suna acum!